Wagenparkbeheer

Wat is wagenparkbeheer?

Wat de kern ook is van uw onderneming, transport vervult vaak een belangrijke rol binnen uw bedrijf. Zonder transport geen levering. Het is daarom belangrijk dat u beschikt over voldoende transportmiddelen om de doelen van uw bedrijf te realiseren. Maar wat is de meest voordelige manier? Wagenparkbeheer kan intern geregeld worden, maar u komt dan voor een lastig parket van beslissingen te staan. Leasen of kopen? En hoe moet dit dan allemaal geregeld worden? Wat als er iets stuk gaat? Veel vragen komen op u af, die allemaal een antwoord behoeven. Bent u op zoek naar een partij die het beheer van uw wagenpark compleet uit handen kan nemen, of uw een vakkundig wagenpark advies kan geven? Dan is het wagenparkbeheer van MKB Fleetservice de juiste organisatie om te benaderen. Onze professionele wagenpark beheerders ontzorgen u graag als het aankomt op het beheer van uw wagenpark.

Wat zijn de voordelen van MKB Fleetservice wagenpark beheer?

Doordat wij alle operationele en administratieve zaken van u overnemen, hoeft u zelf geen tijd of personeel vrij te maken voor deze intensieve klus. Wij staan altijd voor u klaar voor een totaalservice op het gebied van Fleet Management. Bent u iemand die graag zelf grip op de zaken heeft en heeft u moeite met het uit handen geven van taken? Dan kunnen wij uiteraard ook deels uw wagenpark beheren. Onze experts schieten u graag te hulp met het management van uw wagenpark. Heldere rapportages en advies vinden wij uiterst belangrijk; hier zult u van profiteren. Bovendien zit u bij MKB Fleetservice niet vast aan vaste merken voor uw wagenparken vloot. Wij zullen dit te allen tijde samen bespreken, zodat de voordeligste en meest rendabele beslissing gemaakt kan worden. Doordat wij een vast aanspreekpunt aanstellen, zijn uw zaken altijd up to date binnen ons bedrijf. Dat is wel zo handig, mocht u een keer in contact komen met één van onze collega’s. Allemaal even klantvriendelijk, voor een persoonlijk en gericht beleid voor alle contractvormen. Vraag geheel vrijblijvend onze offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!