Track & Trace

Track en trace systemen

Track en trace systemen worden tegenwoordig veelvuldig gebruikt door bedrijven. Bijvoorbeeld maken Postorderbedrijven gebruik van een track en trace volgsysteem. Hierdoor is het te allen tijde duidelijk waar een bepaald voertuig zich bevindt. Voor MKB’ers is een track en trace systeem ook een goede investering. Mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg – uw chauffeur staat bijvoorbeeld in de file of krijgt een ongeluk – dan bent u altijd snel op de hoogte van de locatie en kunt u snel actie ondernemen.
Met een ritregistratiesysteem zorgt u ervoor dat gereden kilometers van uw wagenpark inzichtelijk worden. Middels de onzichtbaar ingebouwde GPS blackbox worden alle verrichtingen van uw buitendienst nauwkeurig geregistreerd en heeft u uw ritregistratie volledig geautomatiseerd. Enkele voordelen:
  • Inzicht in rijafstanden en reistijden
  • Inzicht in de gewerkte tijden, per project
  • Productiviteitsverhoging, volledig automatische ritregistratie
  • Efficiëntere inzet van personeel
  • Minder administratie
  • U voorkomt fiscale bijtelling middels kilometerregistratie per GPS

Rapportages

Middels overzichtelijke rapportages krijgt u tevens een ritregistratie van reis- en werktijden en aankomst- en vertrektijden per project. Dit maakt de facturatie richting uw klanten eenvoudiger en efficiënter. Wanneer u uw bedrijfswagens ook online wilt kunnen volgen, is een track en trace systeem voor u de juiste optie. Maar hoe werk dat nu precies, zo’n online volgsysteem? Heel simpel! U kiest om te beginnen een track en trace systeem naar keuze uit. Vervolgens zullen wij dit systeem voor u aan de te beveiligen bedrijfswagen(s) in kwestie bevestigen. Wanneer het systeem geïnstalleerd is, ontvangt u van ons de inlogcodes, namelijk een gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen op het online systeem. Met deze gegevens kunt u overal ter wereld inloggen op het online systeem. Het enige dat u daarvoor nodig heeft, is een stabiele internetverbinding. Wanneer u ingelogd bent, heeft u direct inzicht in de locatie van de bedrijfswagen en bijvoorbeeld ook het aantal gereden kilometers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!