Bedrijfswagen verkopen

Wanneer bedrijfsauto verkopen?

U en uw personeel hebben ongetwijfeld veel plezier beleefd aan uw bedrijfswagen, maar soms kan een voertuig overbodig worden. U kunt er dan voor kiezen uw bedrijfswagen te verkopen. Naar de sloop brengen kan natuurlijk ook, maar de kans is groot dat u nog (flink) wat geld kunt ontvangen voor de verkoop van uw bedrijfswagen. Ook als u een slecht inruilvoorstel krijgt van uw garage, kunt u bij MKB Fleetservice terecht voor de verkoop van uw auto. Dit jaar was niet gemakkelijk, dus de aard van de verkoop van een bedrijfswagen kan ook ten grondslag liggen aan een bedrijfsbeëindiging of aan het feit dat u cashflow nodig heeft. Maar, de meest voor de hand liggende reden om een bedrijfswagen te verkopen, is dat u een nieuwe bedrijfswagen koopt of least omdat het voertuig versleten is of schade heeft.

Daarom MKB Fleetservice

U kunt alle merken en typen aanbieden, hoe oud of jong de wagens ook zijn. Uw bedrijfswagen verkopen is gratis en veilig. Wij proberen zo snel mogelijk een goed aankoopvoorstel te doen dat altijd bespreekbaar is. Het geld krijgt u direct en indien gewenst verwijderen wij ook de bestickering van uw bedrijfswagen. Geen bemiddelingskosten, maar een professionele en snelle afhandeling van de verkoop.

Verkoop bedrijfswagen: wat heeft u nodig?

Uw bedrijfswagen verkopen, wat heeft u ervoor nodig? Het overgrote deel zullen wij u uit handen nemen, alles wat wij van u nodig hebben is het kentekenbewijs. Deze bestaat uit een voertuigbewijs, een tenaamstellingbewijs en het overschrijvingsbewijs. Op deze manier kunt u uw bedrijfswagen verkopen op een legale manier. De prijs: daar komen we samen wel aan uit. Wij hechten veel waarde aan een eerlijke verkoop en dat resulteert bij ons vaak in twee tevreden partijen. Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in, voor de meest complete fleetservice op de markt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen, voor het maken van een goede deal.
Contact

Uw bedrijfswagen verkopen?

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!