Bedrijfswagenbestickering
Bedrijfswagen bestickering

Val op!

Als mensen denken aan een bedrijfswagen, dan denken ze meestal aan een busje. Wanneer er dan een kleur genoemd moet worden, is het meestal wit, zwart of grijs. Hele standaard kleuren en redelijk saai, al zeggen we zelf. Daarom kunt u bij MKB Fleetservice ook terecht voor bedrijfswagen bestickering. Met bedrijfswagen bestickering zult u goed opvallen op de weg, waar het altijd druk is met bedrijfswagens. Een mooi bestickerde bus met bedrijfslogo springt natuurlijk meer in het oog dan een simpele witte of zwarte bus. Door uw bedrijfswagen te laten bestickeren, valt u dus gegarandeerd op tussen de meute.

Reclame

Een bedrijfswagen met bestickering is echter niet alleen opvallend, maar ook effectief. Zo maakt u van uw bedrijfswagen namelijk een rijdende reclamezuil. Aangezien u met uw bedrijfswagen stad en land afrijdt, genereert u zo een groot publiek voor uw bedrijfsreclame.

Bescherming

Wanneer u uw bedrijfswagen heeft laten bestickeren, zorgt dit natuurlijk voor een extra opvallende bedrijfswagen. Maar wist u dat het bestickeren van uw bedrijfswagen voor meer zorgt dan alleen extra aandacht? Wanneer u uw bedrijfswagen namelijk helemaal laat bestickeren, is deze ook nog eens beter beschermd tegen kleine beschadigingen zoals krasjes. Dit kan gunstig zijn wanneer u bijvoorbeeld een hoveniersbedrijf heeft en u met uw bedrijfswagen veelvuldig langs struiken en bomen moet rijden om de plaats van bestemming te bereiken. Dergelijke obstakels kunnen dan wat krasjes achterlaten op de stickerlaag, maar het mooie is dat de lak eronder onbeschadigd blijft.

365 dagen per jaar gezien worden!

MKB Fleetservice ervoor zorg dat, bij aflevering, uw voertuig direct startklaar staat, zodat u meteen aan de slag kunt. Als u uw personenauto, bestelauto of vrachtauto voorziet van tijdelijke of permanente bestickering creëert u een rijdend visitekaartje. Ook kunnen wij uw voertuig voorzien van een reflecterende contour markering, donker glas-folie en inbraakwerende- of UV-werende glas-folie. Stelt u zich eens voor…365 dagen per jaar gezien worden en dat jarenlang! Dit is een van de goedkoopste en meest effectieve vormen van reclame maken. Dus zorg ervoor dat u altijd zichtbaar bent voor uw doelgroep!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!