portfolio
Over ons

Gegarandeerd rendement met uw wagenpark

Samenwerken met MKB Fleetservice levert u gegarandeerd rendement op. Onze filosofie en werkwijze zijn namelijk gericht op continuïteit, een gedegen service-level en persoonlijk advies. Hierdoor kunnen wij u als ondernemer maximale besparing bieden. MKB Fleetservice is de specialist op het gebied van mobiliteitsbeheer en advies.

MKB Fleetservice: de oplossing voor uw wagenparkbeheer

In iedere onderneming zijn er andere prioriteiten. Elke onderneming is immers anders. Door uw wensen en behoeftes zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunnen we u altijd een passende oplossing bieden die volledig aansluit op uw onderneming. MKB Fleetservice is er voor ondernemers die zeer betrokken zijn bij hun bedrijf. Dit kunnen bedrijven zijn in alle branches en sectoren. Zo leveren wij bijvoorbeeld aan bedrijven voor zakelijke dienstverlening, uitzendbureaus en detacheringsbedrijven maar ook aan bedrijven in de bouw-, zorg- en de schoonmaaksector. Geen wagenpark is hetzelfde. Bent u schoonmaker, dan dienen de voertuigen aan andere specificaties te voldoen dan wanneer u installateur bent. Daarnaast speelt ook de chauffeur een rol: elke chauffeur heeft immers eigen voorkeuren.

Ervaring

Door onze ruime ervaring weten we precies waarop gelet moet worden bij de aankoop van een nieuwe bedrijfswagen. Hierdoor kunnen we u ontzorgen en veel van het werk dat u anders in uw kostbare tijd zou moeten uitvoeren, uit handen nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!