man
Fleet management

Wat is fleet management?

Fleet management is het managen van de transportvloot van een bedrijf aangaande commerciële voertuigen zoals car fleet management maar ook trucks, aanhangers en schepen. Het kan een hoop functies omvatten, zoals het financiële gedeelte, het onderhoud, maar ook chauffeurs-, snelheids-, brandstof- en gezondheidsmanagement. Het omvat alle ins en outs van de transportmiddelen van een bedrijf. Het is een bezigheid die bedrijven ertoe in staat stelt op hun transport te vertrouwen en tegelijkertijd het risico te verminderen met betrekking tot investeringen, productiviteit, wettelijke normen en overige kwesties. Het is tevens kostenbesparend. Het tracking component van de voertuigen is kenmerkend voor de service. Via GPS kan informatie worden verschaft omtrent snelheid, richting en locatie van de voertuigen. Fleetmanagement kan dus gezien worden als een ontzorgende en daarnaast voordelige dienst. U hoeft zich niet meer bezig te houden met een hoop tijdrovende zaken, wanneer u het management uitbesteden bij een fleet manager van een fleetmanagement. Op deze manier kunt u zich, als ondernemer, weer bezighouden met het echte werk. Zaken doen en het transport tot in de puntjes geregeld. Geen omkijken naar.

Waarom bij ons uitbesteden?

De voordelen kunt u makkelijk realiseren door het uit te besteden. Volgens marktonderzoek wordt het uitbesteden van deze zaken steeds populairder en is het management aangaande bedrijfsvloten nog steeds groeiende, vooral in de logistieke sector. Natuurlijk is het management naar eigen wens uit te besteden en kunt u kiezen welke werkzaamheden het beste passen bij úw organisatie. Heeft u geen behoefte aan GPS? Dan betrekken wij dat niet in het pakket. Wel software aangaande fleet management services? Dan zorgen wij hiervoor. Nooit te veel, nooit te weinig: altijd precies zoals u dat wil. Op zoek naar een goed car fleet management voor uw bedrijfsvloot? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat u de mogelijkheden van onze service zelf kunt ervaren.
Contact

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!