Bedrijfswagen leasen

Wat is een lease bedrijfswagen?

Leasen is niet hetzelfde als geld lenen; het lijkt meer op huren. De klant en een bedrijf sluiten een overeenkomst waarin staat dat de bedrijfswagen gedurende een bepaalde tijd tegen een bepaalde prijs beschikbaar wordt gesteld. Wij snappen dat het als bedrijf niet goedkoop is om bedrijfswagens aan te schaffen; een bedrijfsauto lease is daarom bij ons – naast een bedrijfswagen kopen – één van de opties. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over restwaarde en onderhoud, want dit wordt u allemaal uit handen genomen. Iedere maand dezelfde kosten en daarmee een duidelijke budgettering. Er is ook een variant op het ‘gewone’ leasen, namelijk ‘financial’ een bedrijfsauto leasen. Dit wordt ook wel omschreven als een vorm van huurkoop, waarbij de klant de bedrijfswagen koopt en wij zorgen voor de financiering. U lost dan de bedrijfswagen in gelijke termijnen af.  Geïnteresseerd in bedrijfswagen lease? Lees dan hieronder wat de voordelen zijn, wanneer u uw lease bedrijfsauto regelt bij ons.

Waarom bij ons een bedrijfswagen leasen?

Wanneer u ervoor kiest voor bedrijfswagen lease met behulp van MKB Fleetservice, kunt u een aantal dingen van ons verwachten. Ten eerste doet u een investering zonder liquiditeitsverlies. Een bijkomend fiscaal voordeel is dat rente- en investeringsaftrek mogelijk is. De auto is (mits geen financial lease) uw eigendom, en u heeft recht op terugvordering van BTW over de leaseprijs. Dit alles geeft u de ruimte voor de core business van uw organisatie: ondernemen!

De voorwaarden

Wij zorgen dat alles voor u te allen tijde helder is. Geen lokkertjes en u wordt niet misleid door beloften die wij uiteindelijk niet waar kunnen maken. We berekenen samen het maandelijkse bedrag, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Altijd transparantie, helderheid en overzicht aangaande uw financiële zaken. Een goedkope bedrijfsauto leasen, doet u dus bij ons. MKB Fleetservice: voordelige bedrijfswagen lease.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!