Bedrijfswagen kopen

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u een bedrijfsauto wil kopen, dient u het kentekenbewijs op uw eigen naam te laten zetten. Hiermee doet u tegelijkertijd aangifte voor motorrijtuigenbelasting, oftewel wegenbelasting. U krijgt automatisch een rekening met acceptgiro toegestuurd van de Belastingdienst. Vervolgens worden de bijbehorende rekening(en) doorgestuurd. Als alles is afgehandeld en het kentekenbewijs op uw naam staat, moet de bedrijfswagen WA verzekerd zijn, wat u dient te regelen bij de verzekeringsmaatschappij. Ook moet uw bedrijfsauto APK gekeurd zijn, let hier vooral op bij een occasion! U bent te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen vervoersmiddel als geregistreerde eigenaar. Zoals u ziet: een bedrijfswagen kopen is dus zo gemakkelijk nog niet.

Bedrijfsauto kopen: waar moet u op letten?

Een bedrijfswagen kopen? Dan is het vanzelfsprekend dat u een proefrit wil maken. Zo kunt u de acceleratie, de ligging op de weg, de vering en de remmen uitproberen bij verschillende snelheden. Als het om een occasion gaat, is het checken van de kilometerstand niet onverstandig. Ook op schade dient u te controleren. De motorkap ligt scheef als de weerszijden van de motorkap niet even breed zijn. Hetzelfde geldt voor de hoogte van de achterklep.

Te koop bij MKB Fleetservice

Een bedrijfswagen kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Wij regelen graag een groot deel van bovengenoemde dingen voor u. Ons bedrijf heeft veel bedrijfswagens te koop en wij vertegenwoordigen alle merken en typen auto’s. Ook kunt u bij ons een bedrijfswagen leasen of uw bedrijfsauto verkopen. Door ons ruime assortiment aan beschikbare bedrijfswagens, kunt u altijd trouw blijven aan uw eigen wensen en voorkeuren. Voor transparant en advies van professionele experts kunt u terecht bij ons personeel. Natuurlijk zit u dan nergens aan vast en bent u niet verplicht meteen een bedrijfswagen te kopen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze bedrijfswagens.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!