Bedrijfswageninrichting

Inrichten van uw bedrijfswagen

Misschien herkent u het wel van uw eigen bedrijfswagen of die van een collega: op de zaak pakt u al uw materialen en goederen netjes in, maar tegen de tijd dat u op de plaats van bestemming aankomt, liggen alle spullen door elkaar, is er van alles gevallen en kunt u niks meer snel vinden. Als u pech heeft, hebben de vervoerde goederen ook nog eens schade geleden. Wanneer u het beu bent dat u steevast met een bus vol omgevallen en door elkaar gegooide spullen op de plaats van bestemming arriveert, is bedrijfswageninrichting dé oplossing voor uw probleem.

Bestelwagens

Wanneer uw bedrijfswagens bestelwagens zijn van het kaliber Volkswagen Transporter of Mercedes Vito, is er in de bus genoeg ruimte voor een functionele en uitgebreide indeling. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kasten met lades aan weerszijden van uw bedrijfswagen. Hierin kunt u dan kleinere onderdelen als schroeven, tangen en hamers kwijt. Op de bodem van de wagen kunnen tevens grote, afsluitbare kisten geïnstalleerd worden. Dergelijke kisten zijn ideaal voor het opbergen van het grotere gereedschap als schuurmachines en slijptollen. Wanneer u de kisten afsluit, ontstaat er een vlakke laadvloer, waar u de overige materialen en machines kunt opbergen. Ook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verhoogde laadvloer, waaronder grote, uitschuifbare lades bevestigd kunnen worden. Minder alledaagse objecten zoals gasflessen kunnen tevens een veilige plaats krijgen in de bedrijfswageninrichting.

Overige auto’s

Als u uw bedrijfswagen wilt laten voorzien van bedrijfswageninrichting, dan is het merk of het model bedrijfswagen daarbij niet van belang. Of u nu een grote bestelwagen of een stationcar als bedrijfswagen heeft, voor alle problemen bestaat een oplossing en voor elke bedrijfswagen bestaat een inrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!