Auto leasen zakelijk

Auto leasen zakelijk

Een auto van de zaak: kan niet beter! Zakelijk een auto leasen is een aantrekkelijke optie. De auto wordt voor u aangeschaft zodat u niet in één keer alle kosten hoeft voor te schieten, het onderhoud wordt voor u gedaan en vaak wordt ook de brandstof nog eens betaald. Gebruikelijk krijgt u om de drie tot vijf jaar een nieuwe auto. Welke kosten blijven er dan nog over die u wel voor uw rekening dient te nemen? En bent u op de hoogte van de beschikbare leasetarieven? Lees verder als u meer wil weten over het onderwerp auto leasen zakelijk.

De kosten

In de meeste gevallen geldt er een bijtelling als u een auto leaset. Dit is afhankelijk van de zuinigheid van de auto (het energieverbruik) en kan oplopen tot wel 25 procent. Als u de auto niet alleen zakelijk rijdt maar ook privé, dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Natuurlijk draait uw werkgever niet op voor de kosten die u buiten uw werkuren om maakt. Vooral als u in een hogere belastingschaal valt, kan het nogal eens tegenvallen. Waarom dan niet gewoon uw bedrijfswagen kopen? Omdat de voordelen van leasen onovertrefbaar zijn. De autoverzekering en wegenbelasting worden voor u betaald, zodat u hier geen kosten aan heeft. Dit maakt auto leasen zakelijk een stuk aantrekkelijker dan kopen. Er zijn zelfs auto’s die een bijdrage van 0 procent kennen! Dát is nog eens voordelig.

Zakelijk en goedkoop

Op zoek naar een goed auto lease bedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Voor de kwestie goedkoop auto leasen bent u hier exact aan het juiste adres. We zullen samen bepalen of een lease auto aantrekkelijk is voor u door alle opties goed door te nemen. Vervolgens maken we een berekening om een indruk te wekken van de kosten die erbij komen kijken. Geheel vrijblijvend en altijd professioneel: MKB Fleetservice.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat we een belangrijke rol kunnen spelen in uw wagenparkbeheer. Hierdoor heeft u als ondernemer uiteindelijk lagere kosten en minder zorgen!