Bedrijfswagen financieren via Crowdfunding

Home
  ›  
Bedrijfswagen financieren via Crowdfunding
U ben nu hier:

Bedrijfsauto financieren via crowdfunding

De opkomst van crowdfunding!

Crowdfunding is sterk in opkomst in Nederland. Dankzij Crowdfunding kunnen (startende) ondernemers een bedrijf starten of bedrijfsmiddelen aanschaffen. Veel ondernemers kunnen geen lening krijgen bij hun bank of de rentes zijn erg hoog. Met Crowdfunding helpen mede ondernemers en particulieren u om uw droom waar te maken.

Het idee is dat veel bedrijven of particulieren een klein deel investeren en daardoor het project volledig gefinancierd wordt. Er is hierbij geen tussenkomst van een financiële instelling: crowdfunding wordt daarom ook wel gezien als het maatschappelijk antwoord tegen banken.

Haalbaarheid en risico’s

MKB Fleetservice werkt samen met het grootste crowdfundingplatform in Nederland. Samen met dit bedrijf zal eerst gekeken worden naar de haalbaarheid en de risico`s van de lening. En of het voor de investeerders reëel is dat ze hun investering met rente terug krijgen.

Het financieren van een bedrijfswagen via Crowdfunding heeft een aantal voordelen in vergelijking tot een lening van de bank.

  • Alle belastingvoordelen zijn voor u. o.a. Startersvoordeel
  • U bepaald zelf de rente die u uw investeerders wilt geven
  • U bent de eigenaar van het voertuig
  • Geen aanbetalingen of garantstellingen van derden

Ook uw bedrijfswagen financieren?

Wilt u ook uw bedrijfsauto kopen of leasen met behulp van crowdfunding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en wij informeren u over de mogelijkheden.

 

Wij richten ons alleen op voertuigen die bestemd zijn voor een onderneming of startende ondernemers. Voor alle andere crowdfunding ideeën kunnen wij u niet helpen.

Uw bedrijfswagen financieren via Crowdfunding?

Laat u nu vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!

Meer informatie
Copyright 2015 MKB Fleetservice